Kolommen invoegen

Om een column te maken moet je eerst een nieuw lesonderdeel maken.

Druk na het aanmaken van een nieuw lesonderdeel op het potloodje om te beginnen.
Boven het tekstvak onder het kopje “inhoud”  kun je een dropdown menu vinden. Het icoontje lijkt op een groene cirkel waar een vinkje in staat. Na het openen van het dropdown menu klik je op “Columns”, dit opent een sub-menu.

Bovenin bij “Column Type”kun je de breedte van de column instellen. Als je een type column hebt gekozen kun je bij “Column Content” invullen wat er wordt weergegeven.

Na het aanmaken van de column sluit je het venster, om terug te gaan naar curriculum pagina, dan klik je op “BEWAAR”onder in de pagina.

Met de knop “VOORVERTONING” om het resultaat te bekijken.