Formulier maken

Om een form te maken moet je eerst een nieuw lesonderdeel maken.

Druk na het aanmaken van een nieuw lesonderdeel op het potloodje om te beginnen. Boven het tekstvak onder het kopje “inhoud”  kun je een dropdown menu vinden. Het icoontje lijkt op een groene cirkel waar een vinkje in staat.

Na het openen van het dropdown menu klik je op “forms”, dit opent een sub-menu.

• Bij “Select Form Type” kun je het type formulier selecteren.
  • Bij “Enter email” vul je het e-mailadress in waar jij de formulier wilt ontvangen.
  • Bij “Email Subject” vul je het gewenste onderwerp in van de ontvangen emails.
  • Bij “Label Text” kun je de vragen instellen.
  • Bij “Form Element” kun je het type element selecteren, voorbeelden hiervan zijn: multiple choice of een captcha veld. “Enter Select Options” is voor de aanhef.
  • Bij “Validation” kun je invoeren of  een element verplicht is, of dat de gebruiker extra informatie moet invoeren.

Klik vervolgens op “Insert Shortcode” om terug te gaan naar curriculum pagina, dan klik je op “BEWAAR”onder in de pagina.

Met de knop “VOORVERTONING” om het resultaat te bekijken.